Tuesday

Sitter och kollar på Montazamis med vänner och de verkar vara en riktigt härlig familj och underhållande! Och efter det blir det paradise hotel.. haha, vet inte vad jag ska säga om det men Paulina är ju med så därför blir det ju lite kul. 
 
Dagen då, jag jobbade som vanligt och efter det åkte jag direkt till Nacka Forum och mötte upp mamma och syrran för en middag och lite shopping, fick med mig en kappa som mamma egentligen skulle köpa åt mig i spanien men jag orkade inte vänta haha.. hon får köpa något annat helt enkelt. Jag skulle egentligen med men det fanns ingen möjlighet att åka runt en helg och jag kan inte riktigt ta ledigt så det får bli någon annan gång. Kappan visar jag någon annan dag för nu ska jag kika vidare!
 
Hörs imorgon!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Flattereds

Äntligen helg! Har spenderat dagen på jobbet och kvällen framför tv och framförallt idol, och satan vad Erik är bra!! Hoppas han vinner.
 
Men nu till rubriken, jag har gått och blivit lite smått sugen på att köpa/önska mig ett par flattereds då jag fryser så lätt om fötterna och de är väldigt snygga faktiskt, en klassisk ballerina men för inomhusbruk. Jag gillar kvalitet och köper hellre något dyrare än en sak som lätt blir sliten eller förstörs. Jag är iaf mest inne på färgerna Bordeaux samt Beige och kan inte avgöra vilken som är snyggast? De andra färgerna är också snygga dock. Julen närmar sig ju så kanske kan vänta och önska mig ett par?
 
 
Allmänt | | Kommentera |

New week

Då har ännu en måndag passerat och jag ska strax sova, men tänkte uppdatera er lite. Jag har jobbat idag och ska jobba resten av veckan as usual och jag har bokat en resa till Finland (det är roligare än vad det låter) så jag, mamma och syrran åker dit över en helg och ska fira mormor som fyller 70 och så blir det julmarknad samt lite shopping på missoni home kanske? Nä men vi får se helt enkelt! Jag vill även boka en new york resa men det blir isf i vår, känner verkligen att jag vill bo där, och förhoppningsvis gör jag det nästa höst! 

Vad annars, jag har börjat få lite panik över alla julklappar som ska inhandlas och väntar i princip på att lönen ska komma så att jag kan börja handla dem, så att jag slipper stressen kring jul (som är hemsk). I jul har jag ingen resa inplanerad som förra året då jag var i Thailand utan nu ska jag vara hemma och det känns väl både bra och dåligt, det är ju rätt skönt att få lite värme när det är som kallast. Istället ska jag jobba och vara hundvakt. 

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och jag ska försöka uppdatera om lite roligare saker imorgon! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp