NEW

Har äntligen satt mig i soffan och ska koppla av nu efter en lång dag, började jobba klockan nio som vanligt, sprang och hämtade paket på lunchen samt shoppade lite smink på sephora, slutade klockan fyra och åkte förbi pappas hus och hämtade lite saker och sedan åkte jag till centrum för att möta upp mamma för att handla och efter det åkte vi hem så jag var hemma runt sex. 
 
Kvällen blir lugn, både tonårsbossen och csi går på tv idag så det var ju bra! Ska gå och lägga mig tidigare idag då jag behöver sova haha. Men nu till det jag skulle visa, en concealer från sephoras egna märke samt en eyebrow gel från make up for ever.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

BASIC

Beställde hem en t-shirt i ylle från zara och jag tycker den är så sjukt skön, nästan så att jag ska beställa en till fast i en annan färg. Fotade den och försökte fota kavajen jag fick utav mamma, den är också från zara, men det bliv bara konstiga färger på bilderna så det fick vara.
 
Min dag var rätt så seg faktiskt, men på kvällen hade jag hemma spa och jag har duschat, peelat, haft ansiktsmask samt målat tårna i en röd färg. Känner mig så fräsch nu men ska nog boka in en tid på spa någon dag framöver, eller åtminstånde en massage för min rygg och nacke är i stort behov utav det..haha. 
 
Imorgon är det måndag igen och en ny arbetsvecka väntar, men det gör mig inget för jag trivs på mitt jobb :) På lunchen ska jag (förhoppningsvis!) hämta ut ett par byxor som jag beställde förra veckan och sen ska jag köpa eyebrow gel samt lite annat smått på sephora. 
 
Strax ska jag kika på Wallander men innan dess ska jag släppa ut vovven och borsta honom men vi hörs imorgon! 
 
Inte världens bästa bild men den får duga, den kostade 249:-
Allmänt | | Kommentera |

NYC

Jag har under de senaste veckorna funderat lite kring vad jag ska göra i framtiden, eller rättare sagt om ett år. Jag har faktiskt bestämt mig, har ju vart rätt osäker på vad jag ska välja då många städer är intressanta. Jag vill plugga på Berkeley College i New York, de har nämligen kursen jag vill läsa (fashion design and fashion marketing) och det är hälften så dyrt som London. Ska eventuellt åka dit i vår igen och isf ska jag kika lite på skolan och boende och sånt. 
 
Min dag då, jag har städat hela förmiddagen och promenerat med vovven och strax ska vi iväg på en kräftskiva och jag är så sjukt sugen på kräftor! Helt klart bästa maten!
 
Ha en fin kväll!
Allmänt | | En kommentar |
Upp