Friday

Äntligen fredag, slutade tidigt idag och ska spendera kvällen hemma med vovven, har köpt en massa gott och ska kika på någon film, jobbar hela denna helg så ska sova rätt tidigt ikväll. 

Vad annars har hänt, jag har färgat och klippt håret och blev sjukt nöjd och sen har jag även shoppat lite på rean, en ny top och ett par byxor som jag har på mig på bilden nedan :) 
Allmänt | | Kommentera |

Wednesday

Har haft en "ta hand om mig själv" kväll och har både unnat mig två nya plagg (ett par kostymbyxor i linne samt en vit top/blus från mango) samt gjort peeling och ansiktsmask och ätit en massa frukt och bär. Öppnade på jobbet idag vilket innebar att klockan ringde strax efter sex och jag var på jobbet tjugo i sju, var rätt pigg faktiskt. Slutade vid tre och åkte hem och passade på att träna lite med hunden och sen åkte jag, mamma och syrran till nacka forum för att äta middag och kika i affärer. 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

TRIANGL

Äntligen har jag tid och sitta vid datorn och vara helt avkopplad, har haft det ganska stressigt de senaste veckorna och jag märker att min kropp börjar säga ifrån (har både överansträngt ryggen och ena armen, men det är bättre nu) men jag måste lära mig att koppla av för jag är uppe i varv hela tiden och har börjat slarva med mat och sömn men när man är uppe i varv går det inte rikitgt att sova djupt utan jag halvsover hela natten och dämpar tröttheten med kaffe (som är dumt men vad ska man göra) och hungern försvinner när jag jobbar och har massor att hålla koll på. Jag har ett väldigt stressigt jobb men måste lära mig att hantera stressen på ett bra sätt och det ska gå på något sätt, dock har jag jobbat mycket mer än vad jag ska och det kommer bli bättre snart. Sen får jag semester ganska sent så måste hålla igång ett tag till innan jag kan åka iväg och återhämta mig. 
 
Annars har det inte hänt så mycket, när jag inte jobbar så sover och äter jag (haha), jag har även klippt mig hela två decimeter och färgat det ljusare, blev lite trött på det mörka nu när det börjar närma sig sommar. 
 
Men nog och min stressiga vardag, har under kvällen kollat på bikinisar (var inne på mikoh men det blir för dyrt att köpa från sverige, hela bikinin går loss på cirka 2000 kr med allt inkluderat och det är det ju inte värt... för en jäkla bikini). Funderar istället på att köpa en från tringl istället men har lite beslutsångest när det gäller färg. Jag vill ha den klassiska modellen men det står mellan tre färger..
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp