GREEN TOUCH

Jag har ju en kärlek på nikes men jag har gått och kärat ner mig i Adidas by Stan Smith, särskilt de med de gröna detaljerna på bilden, problemet med vita skor är ju dock att de inte håller sig vita så lång tid vilket jag tycker är synd för de är som snyggast när de är nya, förutom Converse som när jag var yngre kunde skrapa dem mot asfalten för att de skulle se slitna ut.. haha. På bilden nedan ser ni hur jag kommer glida runt i sommar.. Som förhoppningsvis kommer snart.. haha
 
 
GREEN TOUCH
 
GREEN TOUCH by feliciabladh featuring adidas sneakers
 
1. Top från Nelly som ni hittar här
2. Levi´s shorts som ni hittar här
3. Adidas by Stan Smith hittar ni här
 
 
Inspo | | Kommentera |

INTERIOR

Sitter just nu och kollar på Harry Potter på tv och halvt dör utav trötthet och har vart själv nästan hela kvällen då A är med sina kompisar men min syrra var förbi här en stund vilket var trevligt, hon skulle nämligen ut med sina kompisar men ville fördriva lite tid så då hamnade hon hos mig. 
 
Men om man ska berätta lite om gårdagen som orsakade min trötthet så var jag en runda på stan med kusinen på dagen och sedan köpte vi öl och mat ( eller snarare ingredienser till maten) och efter det gick vi hem och lagade middag (som blev en pasta) samt drack öl som ledde till drinkar och som sedan ledde till en kväll ute med ännu fler drinkar. Så idag har jag vart lite bakis med kombination av mensvärk så jag låg på soffan och hade typ kramp i magen vilket var mindre roligt.. men det är bättre nu. Så denna dag har jag tagit det lugnt för det mesta och åt lite charkisar till middag och så hade jag kvalitetstid med tvn och syrran. 
 
Har även gjort ett kollage i fantastiska polyvore med lite saker som jag vill ha i vardagsrummet, bordsundeläggen från svenskt tenn ska jag nog haffa imorgon. Och hur fin är inte puffen med fårskinn?
 
 
INTERIOR
 
INTERIOR by feliciabladh featuring a wool ottoman
 
Allmänt | | Kommentera |

FRESH

Sitter just nu och kollar på Black Swan som går på tv, är helt slut efter en massa timmar ute i solen, gick först och mötte upp pappa och hans sambo för en lunch, vilket var trevligt och efter det gick jag hem igen en snabbis för att sedan möta upp en tjejkompis och hennes söta hund för en långpromenad på gärdet. Det var en massa hundar där som alltid vilket är rena paradiset för mig :) Vi var nog ute i över två timmar så man var lagom frusen efter det då solen hann gå ner under tiden. 
 
Men apropå vårkänslor så gjorde jag ett kollage idag med saker som inte vore så dumma till våren/sommaren och om ni undrar vart man får tag på wang plagg så har jag kollat främst på ebay. Älskar både tröjan och skjort/klänningen.
 
 
LIGHT
 
LIGHT by feliciabladh featuring denim shorts
Allmänt | | Kommentera |
Upp