INTERIOR

Sitter just nu och kollar på Harry Potter på tv och halvt dör utav trötthet och har vart själv nästan hela kvällen då A är med sina kompisar men min syrra var förbi här en stund vilket var trevligt, hon skulle nämligen ut med sina kompisar men ville fördriva lite tid så då hamnade hon hos mig. 
 
Men om man ska berätta lite om gårdagen som orsakade min trötthet så var jag en runda på stan med kusinen på dagen och sedan köpte vi öl och mat ( eller snarare ingredienser till maten) och efter det gick vi hem och lagade middag (som blev en pasta) samt drack öl som ledde till drinkar och som sedan ledde till en kväll ute med ännu fler drinkar. Så idag har jag vart lite bakis med kombination av mensvärk så jag låg på soffan och hade typ kramp i magen vilket var mindre roligt.. men det är bättre nu. Så denna dag har jag tagit det lugnt för det mesta och åt lite charkisar till middag och så hade jag kvalitetstid med tvn och syrran. 
 
Har även gjort ett kollage i fantastiska polyvore med lite saker som jag vill ha i vardagsrummet, bordsundeläggen från svenskt tenn ska jag nog haffa imorgon. Och hur fin är inte puffen med fårskinn?
 
 
INTERIOR
 
INTERIOR by feliciabladh featuring a wool ottoman
 
Allmänt | |
Upp