Wednesday

Ligger i sängen och ska sova alldels strax, har en nybäddad säng med nyinköpta kuddar och kommer troligtvis sova väldigt gott inatt. 
 
Dagen då, vaknade med solen i ögonen (som på filmer hah) och blev redan då glad. Det var varmt också, nästan åtta grader! Åt iaf en frukost och gick sedan ut med hunden och var borta i cirka en timme. Så skönt att bara gå ibland, vovven slapp jackan idag och det var han glad för! Efter det åt jag lunch och geekade disney channel tills mamma kom hem för då åkte jag och hon och lämnade syrran till träningen och vi åkte vidare till bromma blocks och ikea. Fick med mig en ny fåtölj från åhlens och lite annat från ikea. När vi skulle betala på ikea så ställer vi oss i den kortaste kön men den personen innan oss gjorde mig irriterad, det tog kanske tio min för henne att hitta rätt kort och betala och sedan skulle hon kolla på kvittot i typ hundra år för att se om allt stämde och då när man trodde att hon var klar och nöjd så börjar hon tjafsa med kassören om helt onödiga saker, som t.ex. att han tyckte att kassören var otrevlig mot henne och en massa sånt, herregud, kan man inte hålla sånt inne? Det var ju inte kassören som var otrevlig utan personen själv? Att folk måste ta ut sin ilska på andra oskyldiga.. Ikväll åt vi iaf middag och sedan åt jag jordgubbar med smält choklad, så jäkla gott!! Köpte även påskmust idag... haha kunde inte hålla mig, det är så sjukt gott det med. 
 
Imorgon ska jag faktiskt träna igen! Med Janine! Ska även fixa min bloggdesign till något annat simpelt, tills jag kan ta fina vår/sommarbilder, för hur kul är bilderna man tar under vintern..? Skittråkiga. Hoppas vädret håller i sig så att all snö smälter bort så att man kan skippa vinterjackan och sätta på sig vårskor! Åh cant wait! 
 
Nä nu ska jag försöka sova, hörs imorn! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp