2014

Det börjar ju närma sig årets slut och jag tycker att det ska bli superskönt att lämna detta (för det mesta) skitår bakom mig. Det har ju dock skett positiva saker också men tyvärr så tar allt det negativa över väldigt lätt. 
 
Om man börjar med det positiva så har jag först och främst träffat en fantastisk pojkvän som verkligen får mig att må bra. Sedan har jag vart på många roliga resor, som tex. London, New York samt Spanien tre gånger och om cirka två veckor åker jag till Dominikanska. Är så sjukt taggad. 
 
Om man tar det negativa då så har jag som ni vet förlorat en väldigt speciell vän på ett väldigt olyckligt sätt och jag kämpar fortfarande med att inte låta tårarna rinna hela tiden men det är så svårt när man hela tiden tänker på vad han hade gjort i vissa situationer och om en likadan ras går förbi så kan man ju inte låta bli att kolla och bli ledsen då man önskar att man själv var ute och promenerade med Robs. Men nej det kommer ju aldrig att hända mer. Börjar till och med gråta när jag skriver detta men på något sätt är det skönt att få skriva av mig och det har jag skrivit förut. Sen ska jag även på hundmässan i helgen och kommer för första gången på nästan åtta år inte köpa något ilket kommer kännas konstigt. Men på något sätt är det lite skönt att umgås bland hundar, jag har alltid vart en hundmänniska och mår bäst när jag har en runt omkring mig. Som tur har jag genom A lärt känna en kompis som har en valp som jag har fått passa ett antal gånger vilket är väldigt skönt och roligt för mig. 
 
Andra motgångar detta år är oseriösa arbetsgivare i alla olika former, men jag har blivit bättre att säga ifrån och fått lite mer ryggrad att säga till vad jag tycker och tänker. Har även fått tjafsa med försäkringskassan under min sjukskrivning. 
 
Har som sagt vart sjukskriven i cirka tre månader vilket har vart både skönt och långtråkigt. Detta var på grund av en skada i axeln som skedde på min förra arbetsplats som jag fick vara hemma. Helt sjukt hur ont man kan ha i en kroppsdel. Fick äta en massa tabletter och gå på rehabilitering och hade allmänt ont i cirka två och en halv månad. Första månaden var värst, sen fick man typ lära sig att leva med det. Och tack vare all medicinering så fick jag en inflammation i magen som ledde till en massa rubbningar som jag än idag kämpar mig igenom med. Det kommer ta lång tid att bli helt frisk (axeln kommer dock inte bli helt bra vilket jag tycker är förjävligt då jag är såpass ung) så det är bara att hålla tummarna att det inte tar altför lång tid. 
 
Familjen har inte riktigt fungerat som den ska heller, det har varit väldigt mycket tjafs och bråk vilket tar på krafterna, det har dock lugnat ner sig för mig som inte bor hemma men inte riktigt för de andra.. 
 
 
Under nästa år tänker jag inte låta det negativa ta över, vilket jag har blivit bättre på de senaste månaderna men det kommande året kommer förhoppningsvis inte ha lika många motgångar att ta sig igenom. Jag ska sköta om mig själv bättre (sa jag förra året också men nu ska jag verkligen göra det) det vill säga inte slarva med mat och vatten, börja träna när kroppen och läkarna säger ok på det. 
 
Ska börja om med ett nytt jobb och sedan vara ledig minst två månader i sommar innan jag börjar plugga till hösten. Känner att jag är redo för det och har pratat med många om det. Jag har vart inne på att plugga renartad mode och design men även de som har gjort det säger åt mig att inte bara rikta in mig på det utan att läsa en kurs eller två med mode vid sidan om och sedan läsa något med till exempel ekonomi. Och jag håller väl med, modebranschen är så mycket mer än bara rita kläder och sy dem. Om jag nån gång i framtiden vill driva ett eget märke så är det ju dumt att inte ha läst ekonomi? Och jag är sjukt sugen på att ta upp studierna igen, vilket jag trodde skulle ta längre tid. 
 
Tror helt enkelt att 2015 blir mitt år, eller mer mitt än 2014 iaf.. 
Allmänt | |
Upp