TRIANGL

Äntligen har jag tid och sitta vid datorn och vara helt avkopplad, har haft det ganska stressigt de senaste veckorna och jag märker att min kropp börjar säga ifrån (har både överansträngt ryggen och ena armen, men det är bättre nu) men jag måste lära mig att koppla av för jag är uppe i varv hela tiden och har börjat slarva med mat och sömn men när man är uppe i varv går det inte rikitgt att sova djupt utan jag halvsover hela natten och dämpar tröttheten med kaffe (som är dumt men vad ska man göra) och hungern försvinner när jag jobbar och har massor att hålla koll på. Jag har ett väldigt stressigt jobb men måste lära mig att hantera stressen på ett bra sätt och det ska gå på något sätt, dock har jag jobbat mycket mer än vad jag ska och det kommer bli bättre snart. Sen får jag semester ganska sent så måste hålla igång ett tag till innan jag kan åka iväg och återhämta mig. 
 
Annars har det inte hänt så mycket, när jag inte jobbar så sover och äter jag (haha), jag har även klippt mig hela två decimeter och färgat det ljusare, blev lite trött på det mörka nu när det börjar närma sig sommar. 
 
Men nog och min stressiga vardag, har under kvällen kollat på bikinisar (var inne på mikoh men det blir för dyrt att köpa från sverige, hela bikinin går loss på cirka 2000 kr med allt inkluderat och det är det ju inte värt... för en jäkla bikini). Funderar istället på att köpa en från tringl istället men har lite beslutsångest när det gäller färg. Jag vill ha den klassiska modellen men det står mellan tre färger..
 
 
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Den vita skulle vara sååå fin i sommar!

Upp