Hair

Började för någon månad sedan att ljusa upp håret då jag för några månader sen gick till en frisör som färgade mitt hår istället för att tona och det blev inte en vacker färg heller och jag var helt enkelt trött på att den alltid kom fram när toningarna försvann, så jag gick till frisören för cirka en månad sen och gjorde en avfärgning som resulterade i att mitt hår blev gult.. Så fruktansvärt fult. Efter det gick jag till en annan frisör som la i en toning så att det blev ljusbrunt men med röda toner (hon gjorde det man kunde göra för att rädda håret) och efter det har jag använt silverschampoo, och det blir lite kallare för varje gång jag använder det och snart blir det den kalla mörkblonda ton jag vill ha. Dock är det ju jobbigt att inte va helt nöjd över håret (låter kanske fjollig men det är så) och att inte ha en ton man verkligen vill ha. 
 
Egentligen trivs jag bäst i ett mörkare hår då mina ögon kommer fram mer men att få en ljus utväxt i ett mörkt hår är så fult, man ser tunnhårig ut och det är jobbigt att behöva springa frisören var tredje vecka.. så jag gav upp det mörka på ett tag iaf.. 
 
 
 
 
 
Denna färg skulle jag mer än gärna ha som min naturliga, men det kanske kommer snart att man genom nåt ämne kan ändra sin hårfärg och slippa utväxt? Det vore asballt 
 
Allmänt | |
Upp