Burgers

Har haft en väldigt mysig dag som bestod utav halloween shopping (ska vara en extra glittrig älva, kände inte riktigt för att vara nåt läskigt då jag hellre bär en grön glittrig klänning haha, dock ska jag ju gå all in med glitter och smink) men jag hittade inte allt till outfiten som jag ska bära lördag (ska på en fest som en av min pojkväns vänner arrangerar) så jag ska fixa resten imorgon. 

Sedan mötte jag upp Anton vid gallerian och gick och kikade lite för att sedan äta burgare på Vigårda, som ligger i Mood gallerian, väldigt gott men pga min mage så var jag tvungen att beställa en ganska tråkig hamburgare men annars så har de lite udda och roliga kombinationer och restaurangen är väldigt mysig och charmig. 

Nu under kvällen har tvn vart i fokus och det har vart äntligen hemma, Svenska Hollywoodfruar och nu Paradise Hotel. Men nu ska jag kika vidare så vi hörs imorgon!
Allmänt | |
#1 - - pernilla:

åh, vad roligt att vara en älva, skulle också kunna tänka mig att vara det något år och extra plus för att de skulle vara så kul att pilla och trixa med glittret och detaljerna i makeupen :D

#2 - - Angelica:

Gudars så gott det där såg ut!

Upp