Torsdag

Ja det var ju ett tag sen jag skrev ett inlägg här men jag tänkte att jag skulle börja med att uppdatera lite mer och det är av flera anledningar, dels för att jag mår bra av att skriva av mig lite, det är faktiskt väldigt skönt att kunna använda bloggen som en dagbok (har skrivit en del inlägg som jag dock inte har publicerat då de blev allt för djupa och personliga) men under den senaste tiden så har min hälsa gått upp och ner och det är både mentalt och fysiskt. Min axel som jag är sjukskriven för är fortfarande inte bra och det har gått ett ganska bra tag nu och det börjar kännas som ett hopplöst fall. Jag har under denna tid som jag har haft ont ätit sex olika tabletter (både smärtstillande och antiinflammatioriska) som inte har hjälpt ett dugg och ledde till att jag istället fick fruktansvärt ont i magen, det var bokstavligen som att det var någon som högg mig i magen ett flertal gånger flera gånger om dagen, och jag fick till och med sår i magen på grund av de så jag levde på havregrynsgröt under en vecka för allt annat gjorde så att jag fick de hemska magsmärtorna, man ba tack för den de läkare som fick mig att ta deras råd.. Och när det gäller det mentala så läste ni kanske i förra inlägget att min hund (familjens men mest min enligt mamma och mig) gick bort och det tog väldigt hårt på mig. Vardagen blev väldigt tom och alla tankar styrdes till honom och så fort jag tänkte (läs tänker) på honom så börjar tårarna rinna. Det har varit så tungt att jag inte ens vill åka hem till mammas hus då jag vet att han inte kommer att stå i dörren och skälla glatt och bli alldeles till sig av lycka för att man kommer hem. Bara tanken av att han inte finns längre är riktigt jobbig. Det som gör det hela till en värre händelse än andra är sättet han försvann på. Det var alltså en betydligt större hund som bet ihjäl honom, och när jag nu läser meningen jag precis skrev så hör man hur hemskt det låter. Jag hade hellre sett honom gå bort av ålder eller sjukdom då man hade vart förberedd på det men på detta sett ska det inte ske, någonsin. Men det blir lite lättare att hantera känslorna och sorgen för varje dag som går tack vare familj, pojkvän och vänner. Dock så är det skönt att bara vara för sig själv och gråta ut ibland vilket jag är på dagarna då jag som sagt fortfarande är sjukskriven med min arbetsskada. 
 
Jag glömde att skriva de andra anledningarna till varför jag vill ta upp bloggen igen och det är för att jag tycker att det är kul när andra läser det man skriver och tro det eller ej men några mailar ibland mig och ber mig blogga oftare vilket är motiverande då det kanske inte är lika roligt att skriva i en blogg utan några som läser den alls? Eller tänker jag fel? Och nu när jag har hela dagarna lediga så kan jag skriva istället för att glo in i väggen ( haha skämt åsido men ni fattar). 
 
Vad som har hänt sen jag skrev sist är väl att en resa är bokad i vinter till Dominikanska (vilket ska bli fruktansvärt skönt) Ser dock fram emot vintern och snön för första gången typ! Har under de senaste veckorna vaknat upp på morgonen och inbillat mig att det är vinter ute, men istället är det en riktigt fin orange höst ute. Klädesmässigt är hösten bäst då man kan ha en massa stickat, stickat och Uggs!! Helt fantastiskt. Under hösten lär det inte bli något resande men jag är lite (läs extremt) sugen på London, men det lär nog inte bli förrän i vår med två babes. Älskar london. Min kusin har även flyttat till stockholm vilket är extremt kul och gör det mycket lättare att umgås (hon har bott i norge ett tag) så nu kan man hänga när som vilket är sjukt nice. Hon känns helt enkelt som en andra syster. 
 
Nu har jag suttit med denna text ett tag så jag ska vara social med min pojkvän som är klar med sitt jobb, så vi hörs imorgon helt enkelt.
 
 
Btw så hittade jag mig själv på tumblr från NYFW vilket är sjukt jäkla coolt, då min syrra skulle fota en outfit bild till mig men medan hon gör det så fotar någon annan bakom och så hamnar den på tumblr och många rebloggar den! Ja lite coolt och stört är det. haha. 
 
Allmänt | |
Upp