Weekend

Nu har ännu en helg passerat och i fredags fyllde min syster 18 vilket är rätt stort då hon fortfarande känns som yngre, nu kan hon helt plötsligt gå ut på krogar i stockholm. Vi firade henne på hennes favorit restaurang och sedan gick vi ut och dansade lite. Igår gjorde jag inget speciellt på dagen men sen åt jag och Anton middag på Ramblas med min pappa och hans sambo vilket var trevligt, kan äta lite normal mat nu (har levt på gröt som ni kan läsa i tidigare inlägg) men det är mycket som jag inte får äta än som jag nästan skulle göra vad som helt för då jag är en rätt onyttig person när det gäller mat. Tycker om det starkaste och det onyttigaste typ... haha. Efter middagen gick vi hem från hornstull vilket var väldigt skönt, det duggade lite men det var väldigt mysigt. 
 
Tidigt imorse åkte Anton till London och jag somnade om när han hade åkt och vaknade vid elva, helt utvilad och förflyttade mig till soffan där jag har spenderat nästan hela dagen förutom när jag tog en promenad och gick och handlade mat. Kvällen blir väldigt lugn och ska nog kika på någon film innan jag lagar middag till mig själv. Och duscha ska jag också göra, har börjat med en silverschampoo kur då jag vill gå från ljusbrunt/med en rödare ton till en kall mörkblond ton, men är lika sugen på att färga tillbaka till mörkt när jag kollar igenom mina bilder på telen, fast det är skönare att ha ljusare då det inte blir en så tydlig utväxt, för jag är en sån person som stör mig extremt mycket på minsta lilla mm som växer ut, haha. 
 
 
denna hårfärg trivs jag egentligen bäst i men med mitt ljusa hår blir det som sagt en tydlig utväxt (vilka ilandsproblem egentligen..) 
 
 
Allmänt | feliciabladh | |
#1 - - Anna Silfverstolpe:

åh vilken mysig tröja!

Upp