FRUKOST

Blir så glad av att vakna av solen som skiner in under rullgardinen, och det är så mycket lättare att gå upp nu (som under alla år) när det inte är mörkt och deppigt utan det tar väl minst en månad eller två innan man kan flytta ut frukosten på balkongen, vilket jag ser fram emot! 

Men nu till rubriken, kände igår när jag handlade att det var dags att ändra på min frukost som den senaste tiden har bestått utav yoghurt (barnyoghurt haha) te/kaffe, macka med skinka och ibland grönsaker. Igår köpte jag då havregryn så att jag kan göra gröt (för er som har följt min blogg så levde jag på gröt under en period då min mage var inflammerad) som jag nu kände ett sug efter igen, frysta bär som man har till gröten då jag tycker om den helt utan något men lite bär funkar väldigt bra, sedan köpte jag Provivas smoothie och en juice men apelsin, grapefrukt samt blodapelsin som var sjukt god! Ska även någon gång testa dessa populära overnights men ska läsa på lite mer om hur man gör.. Men efter denna frukost vart jag supermätt och belåten :) 

Idag ska jag försöka få tag på lite ljuslyktor och en ny vas till tulpanerna som ni ser nedan på bilden. Och ikväll ska jag på någon aw/twitterfest med en kompis så vi får se vad det är för något! 

Ha en fin dag!

Allmänt | |
Upp